Een nieuwe mijlpaal!!

Het Groene Wout bestaat inmiddels ruim 15 jaar, we zijn toen begonnen met het wijzigen van de voormalige stal in een bed and breakfast ”In de Boerderij”.  In 2014 hebben we groepsaccommodatie ”De Rijtuigenschuur” in gebruik genomen. In 2018 begon het weer te ‘kriebelen’ en hebben we een principeverzoek voor verdere uitbreiding ingediend. Nu kunnen we eindelijk zeggen, het is gelukt we hebben bestemmingswijziging van agrarisch naar recreatie!

Nu de bestemmingswijziging een feit is kunnen we aangeven dat we gaan uitbreiden met 5 luxe volledig energie neutrale verblijfsaccommodaties, een prachtige hooiberg die onderdak biedt aan diverse dieren en activiteiten voor de jeugd (en ouders) en een receptiegebouw voor onze gasten. Naast verblijfsrecreatie gaat er ook een mooi aanbod komen voor dagrecreatie in een oer Hollandse omgeving. Dit alles op een terrein van anderhalve hectare groot. 

De bouwaanvraag voor ons receptiegebouw “De Groene Stee” is inmiddels rond en deze plannen worden inmiddels uitgewerkt. Deze accommodatie wordt het ‘centrale plein’ van ons bedrijf, een ontmoetingsplaats en uitvalsbasis. De oplevering van deze receptie is medio oktober 2023.

Via deze website en diverse sociale media zullen we jullie blijven informeren!

Groet Jelmer en Gerda

Klik hier voor het concept ontwerp

Sfeerimpressie: Uitbreiding

Gastbeoordeling Award 2023 Het Groene Wout - In de Boerderij
Gastbeoordeling Award 2023 Het Groene Wout - De Rijtuigenschuur
Booking.com