Onze gastenkamers

Het Groene Wout heeft 4 ruime kamers en een studio ieder met een eigen badkamer.

In de accommodatie is een woon/leef ruimte voorzien van zithoek, eethoek, tv en Blue-Ray-speler. In de keuken vind u een kookgelegenheid (keramisch), magnetron, vaatwasser, oven en 2 koelkasten. De koffie en thee staat voor u klaar! Tevens is er een minibar aanwezig. De kamers zijn gelegen op de 1e verdieping, de studio op de 2e verdieping. De eetzaal met keuken is te vinden op de begane grond, waar ook de eigen entree met ontvangstruimte is. Buiten is er een mooi terras met een loungeset en een grote picknicktafel. 

“Het Groene Wout” is een mengeling tussen heden en verleden. Zo zijn er diverse oude handgereedschappen tentoongesteld, ook vindt u originele aspecten behorende bij de boerderij terug (b.v. glas-in-lood deuren). Het moderne aspect heeft als voordeel dat we kunnen voldoen aan de hedendaagse eisen van onze gasten.

Veiligheid/gezondheid:

Wij hebben uw veiligheid hoog in het vaandel staan, wij bereiken dit door gebruik te maken van een brandmeldinstallatie. Dit houdt wel in dat roken in het pand niet is toegestaan. Daarnaast zijn wij BHV (BedrijfsHulpVerlening) gecertificeerd en voldoen wij aan de eisen van HSN (HorecaStichting Nederland).

Huisdieren: Huisdieren niet toegestaan.