We heten onze nieuwe knorrige vrienden welkom bij Het Groene Wout

Een van de belangrijkste kenmerken van onze groepsaccommodatie zijn natuurlijk onze dieren. Dat we hier dagelijks druk mee bezig zijn om het ook hun naar de zin te maken mag duidelijk zijn.

Inmiddels hebben we bij Het Groene Wout al een aardige diversiteit aan diverse dieren waar onze gasten naartoe kunnen lopen, voeren en bekijken. Naast onze ezel, shetlandpony, kippen, hond en katten (waar we ook recentelijk kittens van hebben gekregen) hebben we nu ook knorrige maar toch wel heel gezellige varkentjes lopen. Maar weest gerust, we zouden onszelf geen rustige accommodatie noemen als u er 's nachts last van zou hebben. Ze zitten ver genoeg weg in hun eigen verblijven om er niet van wakker te liggen.

"Logeren bij Het Groene Wout"

De reden dat we ervoor gekozen hebben om diverse dieren te verzorgen op onze accommodatie is, naast dat wij zelf gek zijn op onze dieren en omgeving, dat wij onze gasten graag laten genieten van onze omgeving zoals deze is. Onze accommodatie was vroeger de stal van een boerenbedrijf. U kunt dit nog aan alles terug zien. Onze groepsaccomodatie "De Rijtuigenschuur" was, zoals de naam al zegt, vroeger de schuur waar alle werktuigen van de boerderij van Familie de Gier stonden. Hier leest u nog even wat meer over de historie van onze accommodatie hoe deze was toen het nog geen bed & breakfast was. U bent bij ons altijd van harte welkom om bijv. een weekend te genieten in de mooie Alblasserwaard.