Tel. 0183 - 511661
Mob. 06 - 12698420

de Alblasserwaard een bron van veelzijdigheid

Kom en laat u verbazen over de mogelijkheden in de Alblasserwaard/ Vijfheerenlanden. Een uniek gebied met mogelijkheden voor de wandel-, water en fietssport.

Steeds meer mensen ontdekken de mogelijkheden van de Alblasserwaard /  Vijfheerenlanden. Een uniek gebied in het uiterste hoekje van het Groene Hart. Dicht bij Rotterdam en toch zeer landelijk en een beeld scheppend van het typisch Nederlandse landschap. Dat wandelen en fietsen goede mogelijkheid in ons gebied is was al langer bekend. Watersport in de vorm van vissen, kanoën en zwemmen wordt echter steeds populairder. De Alblasserwaard kan als uitvalsbasis dienen voor een stedenbezoek, hierbij kunt u denken aan Utrecht, Rotterdam, Schoonhoven, Dordrecht, Gorinchem, Leerdam en Breda. Vanuit Alblasserdam kunt u met de populaire waterbus over de rivier 'de Noord' naar zowel Rotterdam als Dordrecht. De Biesbosch met het prachtige bezoekerscentrum en de bijzondere omgeving zijn een kijk waard, vaak wordt dit gecombineerd met de Ark van Noach vindbaar in Dordrecht. De wereldberoemde molens van Kinderdijk worden steeds beter gevonden en steeds aantrekkelijker gemaakt, een extra bezoekersmolen, verbindingen over het water met de stad Rotterdam en rondvaarten in het molencomplex. Vanuit historisch oogpunt biedt slot Loevestein in Woudrichem een mooie doorkijk in onze vaderlandse geschiedenis, vaak wordt hierin de combinatie met het stadje Woudrichem gezocht, een plaatsje inmiddels ook bekend vanwege de bekende televisieserie 'Dokter Tinus"..

Wij bieden hier in Goudriaan een accommodatie met verscheidene mogelijkheden om het bovenstaande te completeren, we exploiteren een groepsaccommodatie geschikt voor 15 personen, tevens exploiteren we een bed and breakfast met vijf kamers een prima uivalsbasis voor het beschreven moois. Voor verdere informatie willen u graag verwijzen naar de informatie vindbaar op onze site. 

 

Met vriendelijke groet,

 

Jelmer en Gerda den Hartog