Nieuwe impressies van onze Bed & Breakfast en groepsaccommodatie

Onlangs hebben wij 360 graden foto's laten maken van onze groene locatie waar u kunt genieten van een bed & breakfast arrangement of kies voor onze groepsaccommodatie.

Meer informatie

We hebben nóg meer gezelschap bij onze accommodatie

Een van de belangrijkste kenmerken van onze groepsaccommodatie zijn natuurlijk onze dieren. Dat we hier dagelijks druk mee bezig zijn om het ook hun naar de zin te maken mag duidelijk zijn.

Meer informatie

Sfeervolle kerstmarkt in Dordrecht

Op 16, 17 en 18 december wordt wederom kerstmarkt in Dordrecht gehouden. Deze kerstmarkt is inmiddels een begrip geworden, van heinde en ver komen bezoekers op dit feestelijke evenement af. Combineer kerstmarkt bezoek met een rustgevend verblijf bij het Groene Wout. Het reizen naar de kerstmarkt in Dordrecht is vanuit het Groene Wout uitstekend te combineren met de waterbus vanuit Alblasserdam, hiermee ontloopt u de drukte in de binnenstad.

Meer informatie

de Alblasserwaard een bron van veelzijdigheid

Kom en laat u verbazen over de mogelijkheden in de Alblasserwaard/ Vijfheerenlanden. Een uniek gebied met mogelijkheden voor de wandel-, water en fietssport.

Meer informatie

Seizoen werelderfgoed Kinderdijk geopend

Op zaterdag 14 maart heeft de officiële seizoensopening van werelderfgoed Kinderdijk plaatsgevonden. Hoge verwachting voor het komende seizoen worden verwacht. Afgelopen jaar was er sprake van een record aantal bezoekers en er zijn nieuwe ontwikkelingen die opnieuw een hoge verwachting scheppen. Een nieuwe aanlegsteiger in de lek zorgt voor een directe verbinding met Rotterdam, er is een nieuwe rondvaartboot en er zijn wederom nieuwe vrijwilligers verwelkomd. Tevens staat de bouw van een bezoekerscentrum als nieuwe ontwikkeling op de prioriteitenlijst.

Meer informatie

Pagina 1 van 3 Pagina's  1 2 3 >